You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:

Mansoane penis

Mansoane penis - 0 produse cu pret de la 5,53Lei pana la 199,43Lei

Manșon pentru penis - surprinde-ți partenera în dormitor

Dacă nu știai ce este un manșon de penis, probabil că nu aveai idee că îți trebuie unul! Folosirea unor jucării pentru bărbați de acest fel trebuie privită ca pe un plus în orice dormitor, pentru că ele te vor ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii! Pentru că știm cât de importante sunt momentele tale de intimitate, venim în întâmpinarea ta cu o gamă variată de manșoane cu vibrații sau clasice, care te vor surprinde. Acestea pot fi de tip extensie pentru penis, tip plasă sau inel și sunt disponibile în culori diverse, diametre și lungimi variate. Multe dintre modele disponibile pe site-ul Pasiune.ro sunt rezistente la apă, ceea ce înseamnă că distracția nu trebuie să se limiteze la dormitor. Nu uita că manșoanele de penis se folosesc cu lubrifiant.

Manșoane pentru penis - gamă diversă de modele și mărimi

Categoria de inele pentru penis îți pune la dispoziție manșoane de penis cu texturi diferite, materiale diverse cu striații sau noduli ce stimulează pereții vaginali ai partenerei și oferă stimularea perfectă în timpul actului sexual. Acestea se mulează perfect pe organul masculin, măresc erecția și oferă partenerei o senzație unică și un plus de grosime. Produsele pot fi considerate pompe de mărire pentru penis în miniatură, pentru că au un efect de alungire asemănător. Achiziționează chiar acum manșonul de penis potrivit pentru tine și pentru jumătatea ta și bucurați-vă de nopți incendiare în dormitor și de o plăcere intensă în momentele voastre de intimitate.