You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Cosul meu (0)
Cosul de cumparaturi este gol! Încă nu știți care produs este potrivit pentru dvs.? Descoperiți cele mai bine vândute produse:

Vibratoare

Vibratoare - 0 produse cu pret de la 17,47Lei pana la 1.150,00Lei

Vibratoare menite să-ți facă experiențele sexuale mai plăcute

În ziua de azi, vibratoarele erotice sunt unele dintre jucăriile sexuale perfecte atât pentru propria plăcere, cât și pentru nopțile alături de partener, dacă vreți să încercați lucruri noi în timpul sexului. Pe site găsești diferite variante speciale pentru stimularea punctului G ori unele realistice, dacă ele sunt pe placul tău.

Dacă ești o fire nebunatică și nu vrei să te limitezi doar la nopți pentru momente de distracție, Pasiune.ro îți pune la dispoziție numeroase vibratoare pentru cuplu ori wireless. În acest fel, amândoi vă veți bucura de plăcere, chiar și la distanță, cu o simplă atingere a ecranului telefonului.

Vibratoare la prețuri bune pentru plăcerea ta și a partenerului

Fie că vrei dildouri sau vibratoare clasice ori unele mai îndrăznețe, precum vibratoarele speciale ori cele duble, găsești online produse realizate din materiale durabile, pentru ca siguranța intimității tale să nu fie pusă în pericol. Vibratoarele sexuale sunt realizate din materiale rezistente, precum: silicon, poliuretan, plastic ABS placat cu aur ori ABS și silicon și vin în întâmpinarea ta în numeroase mărimi și culori. De la nuanțele pielii și până la roz bombon, turcoaz, negru ori multicolor, vibratoarele pentru sex au diferite specificații, precum rezistența la apă, numărul de capete utilizabile ori funcții pentru intensificarea plăcerii ori, din contră, pentru momente tandre. Așadar, dacă îți dorești nopți și zile fierbinți, intră pe site și alege din gama disponibilă online niște vibratoare sau alte produsele care sunt pe placul tău, la prețuri excelente.